Omnicolor, tomaatti ja valkosipuli - loistava makuyhdistelmä

lauantai 10. elokuuta 2013


Nyt kun tomaattia kypsyy yli päivittäisen tarpeen, tein tosi tomaattisen kastikkeen.

Pohjalle paistinpannuun jotakin lihaa pikku paloina; minulla oli kanaa, voita ja karkeaa merisuolaa. Kun lihat ovat paistuneet, paloitellaan runsaasti tomaattia, muutama Omnicolor ja muutama valkosipulin kynsi ja annetaan hautua tomaatit kypsäksi.

Kastike oli yllättävän hyvää, melko ohutta suurustamatta ja mukavan punaista. Pidempään hauduttamalla siitä saa paksumpaa ellei halua käyttää jauhoja.

Tämä oli hyvää perunan kanssa, mutta sopisi varmaan pastalle, riisille tai kuskusillekin.

Yrttien kanssa voisi tätä yhdistelmää hifistellä loputtomiin. Jotkut basilikat kieltämättä täydentävät hyvin tomaatin makua, mutta minun valintani olisi rosmariini. Makuasioita.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Toistaiseksi vapaa kirjoitusoikeus ilman turhia tunnistuksia, kunnes väärinkäytöksiä ilmenee.