Rocoto Relleno, aahh!

tiistai 8. kesäkuuta 2010

Nämä ovat harjoittelukappaleita suttuisessa uunivuokassa, mutta hyvää, harvinaista herkkua olivat. Rocoto Riesenin isot, viikon verran kypsänä roikkuneet olivatkin nyt aikaisempaa tulisempia, tummaa poltetta, joka olisi kaivannut ehkä vähän happamuutta ja makeutta täytteeseen. Käytin nyt vain paistettuja pekoninpaloja ja juustoa. Pienemmät täytin puolikkaina ja ne olivat miedompia. Varsinainen herkku ihan tällaisenakin oli Rocoto Red Peruvian. Ulkonäöltä noita ei erota toisistaan ja siksi Peruvianit ovat vuokan toisessa päässä.

Riesenit tulee jatkossa käytettyä jonkin ruoan lisukkeena, perunan tai riisin kanssa esimerkiksi. Nyt maistelimme niitä ihan sellaisenaan. Perusteellisemmin tästä perulaisesta perinneruoasta kirjoitin jo marraskuussa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Toistaiseksi vapaa kirjoitusoikeus ilman turhia tunnistuksia, kunnes väärinkäytöksiä ilmenee.