Hernekeitto ja chili ne yhteen soppii...

tiistai 29. syyskuuta 2009

Hernekeittoa voi tehdä muulloinkin kuin torstaisin. Pikaruokana purkki keittoa on ihan mainio. Jalostajan purkkiin on tullut repäisykansi. Ihmettelimme, miksi keitto ei enää tule pötkönä ulos purkista, vaan se pitää kaivaa sieltä. "Onkohan siitä se rasvakerros poistettu, jota pitkin sisältö luisti ulos?", kysyi vaimo. Minäpä avasin purkinavaajalla tölkin pohjan pois ja sisältö luiskahti kevyesti kattilaan! Hieno repäisykansi jättää reunuksen tölkkiin ja se estää sisällön liikkumisen. Tästä lähin käytän taas purkinavaajaa - pohjaan.

Tilkka chiliä terästää hernekeiton makua. Piri Piri tai Indian PC-1 esimerkiksi sopivat erinomaisesti ja miedompia chilejä voi tuoreena viipaloida reilumminkin mukaan.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Toistaiseksi vapaa kirjoitusoikeus ilman turhia tunnistuksia, kunnes väärinkäytöksiä ilmenee.